Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Ruilen en Retourneren – MaffiaFashion.com

Wanneer kan ik gekochte items uiterlijk retourneren?

Binnen 10 dagen dien je na levering aan ons bekend te maken welk item je wilt retourneren of ruilen. Gekochte artikelen ( behalve sale artikelen ) mogen uiterlijk binnen 10 dagen na aflevering worden geretourneerd of geruild. Na de termijn ruilen of retourneren is helaas niet meer mogelijk.

Wat is de ruil/retourprocedure?

Op onze ruilen & retourneren pagina kun je het ruilen & retourneren formulier invullen of contact opnemen via maffiafashion@outlook.com, en vermeld hierin je ordernummer.

Wat zijn de voorwaarden om mijn item te retourneren?

Retourneren is uitsluitend mogelijk binnen 10 dagen na de leverdatum. De volgende voorwaarden gelden voor het retourneren of ruilen:

–           De kleding is niet gedragen en/of gewassen.

–           De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.

–           De artikelen bevatten geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren.

–           Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

–           Indien mogelijk het artikel in de originele verpakking retour sturen.

–           Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Wij raden aan om het retour via aangetekende post te versturen.

–           Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

–           In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Maffia Fashion. Wij zullen achteraf de kosten vergoeden.

–           Lever-en /of productfouten dienen binnen 10 dagen na levering met omschrijving en foto aan ons gemeld te worden.

–           Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Moet ik verzendkosten betalen voor het retourneren van artikelen?

Ja, retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij ruiling van een artikel neemt Maffia Fashion eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor zich.

Hoe lang duurt het bij een ruiling voor ik mijn nieuwe bestelling in huis heb?

Mits op voorraad versturen wij na het ontvangen van het retourpakket de bestelling binnen 5 werkdagen opnieuw naar je toe.

Kan ik sale artikelen retourneren?

Nee, u kunt sale artikelen niet retourneren.

Retourformulier

    0