Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Over Maffia – MaffiaFashion.com

A b o u t  U s

ABOUT MAFFIA

MAFFIA werd in 2017 gelanceerd door eigenaresse en modeontwerpster Marianna van Leeuwen. Eigenaresse Marianna ( 19 ), is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in mode en had de ambitie om haar eigen creaties te bedenken. Op 16 jarige leeftijd lanceerde Marianna het kledingmerk en dit werd vervolgens groots opgepakt door de media. Marianna wilt jullie inspireren met de meest bijzondere items en reist daarvoor de hele wereld over om ideeën op te doen. Wij halen onze inspiratie uit Milaan, Parijs, Dubai of kijken naar het Amsterdamse straatbeeld en op Instagram.

Het fashion label biedt vrouwelijke, stoere en sexy collecties die gecreëerd zijn met luxe, kwalitatieve materialen uit o.a Italië en Istanbul. Onze kleren zijn gericht op de modebewuste ,stijlvolle vrouw die zich doormiddel van onze collecties uniek kan voelen. Maffia is een webshop met de leukste, eigen gecreëerde items en daarnaast gaan wij regelmatig opzoek om voor jullie de meest hotte items in te kopen! Wij werken als team ontzettend hard om voor jullie de mooiste collecties samen te stellen en de aller-beste klantenservice te bieden!

 

Volg ons op onze socials om iedere dag op de hoogte te blijven van de laatste items en trends!

Liefs! Marianna & Team Maffia!

‘’I can and I will. Watch me.’’ – Marianna van Leeuwen

0