Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Levering – MaffiaFashion.com

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,50 per bestelling. (Gratis vanaf €75,-)
Verzendkosten naar België bedragen €9,95 per bestelling.
Verzendkosten buiten NL/BE variëren en zijn op aanvraag. Wij bezorgen wereldwijd. Neem voor meer informatie contact op via: maffiafashion@outlook.com

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Maffia Fashion verstuurt alle pakketten met PostNL. Binnen 1-3 dagen na het plaatsen van uw bestelling wordt deze door Maffia verzonden. Als uw bestelling is verstuurd ontvangt u automatisch een email met de Track&Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen. Er wordt op 5 dagen per week bezorgd.

Wat als ik niet thuis ben om mijn pakket in ontvangst te nemen?

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Als dit niet lukt krijgt u een niet-thuis code waarmee u zelf kunt kiezen wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Lukt het bezorgen de tweede keer ook niet? Dan bewaart PostNL het pakket voor u op een locatie bij u in de buurt, en heeft u 2 weken om het pakket op te halen.

Bezorgen op een ander afleveradres. (Cadeau)

Geef je jouw aankoop cadeau, of ben je niet thuis om het pakket in ontvangst te nemen? Dan kunt u er voor kiezen om tijdens de bestelling een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen.

Zijn niet alle artikelen geleverd, of is jouw bestelling foutief geleverd?

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zijn bereikbaar via maffiafashion@outlook.com of +31648827171

Is jouw bestelling onverhoopt toch niet leverbaar?

Indien een artikel onverhoopt en in uitzonderlijke gevallen niet leverbaar is nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt binnen 7 werkdagen teruggestort.

0